Ovakvog Vlahovića nikada niste videli: Mogao bi da postane lider i u ovom sportu

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Umesto Barse američki fudbal

Fudbaleri Juventusa se nalaze na pripremama u Sjedinjenim Američkim Državama, a dan u kojem je trebalo da odigraju utakmicu sa Barselonom iskoristili su za drugačije aktivnosti.

Između ostalog, Dušan Vlahović se u društvu Vestona Mekenija oprobao u tipično američkim aktivnostima. I sve to na "Levis" stadionu, domu San Francisko Fortinajnersa.

On je učio srpskog nekim osnovama američkog fudbala, pa se Duci oprobao u ulozi kvoterbeka, ali i pantera. I uopšte mu nije loše išlo, sudeći prema snimcima.

Inače, nekoliko fudbalera Barselone se zarazilo virusom, pa će umesto tri duela crno-beli iz Torina odigrati dva preko bare, protiv Milana i Reala.

(Telegraf.rs)

Video: Uklizavanje Vlahovića, pa makazice: Vrhunski potez našeg asa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zarko

    23. jul 2023 | 15:53

    Niti mi je rod niti pomozi bog.Niti ga volim niti ga mrzim.Po mene srednji igrač,kojih ima gdje god hoće te:Ne mogu da shvatim te trenere ili bolje rečeno menađžere koji su u njemu vidjeli "talenat".On je fudbaler koji se slabo kreće,a pogotovo primanje lopte i driblanje.Bit će prilika valjda da gledamo ga na fudbalskim terenima pa obratite pažnju,na ovo šta sam rekao.Da nebi ispalo da čovjeka omaložavam ali vjeruj te ,nebi mogao da igra za moju ulicu:: Da je samo živ i zdrav,gdje god pođe da igra,u bilo koji klub,neće se naigrati.Klupa mu je zagarantovana,i brzo će da shvate da im je to promašaj!!!

  • Sisi

    23. jul 2023 | 16:07

    Cakan je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA