Vanda Nara demantovala da boluje od leukemije!

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Kazala je da je u medicinskoj ustanovi boravila kako bi obavila rutinske preglede pred putovanje

Vanda Nara, supruga fudbalera Maura Ikardija dospela je u centar interesovanja nakon što se u Argentini pojavila vest da boluje od leukemije. Međutim, ona je sve ove navode oštro demantovala i navela da je u bolnici boravila kako bi obavila rutinske preglede  pred putovanje, što inače radi svake godine.

Argentinski novinari su čak i navodili da je Mauro Ikardi, saznavši za dijagnozu, odlučio da svoju suprugu odvede na lečenje u Italiju.

Poznata TV voditeljka i manekenka oglasila se na društvenim mrežama i zahvalila se na podršci koju je svakodnevno dobijala. Sa druge strane, ona je kritikovala novinare jer su se njena deca zbog celog slučaja dodatno uzrujala i uplašila.

- Kao i sve majke trudila sam se da sakrijem svoje strahove i strepnje od svoje dece. Pogotovo što još uvek nije bilo tačne dijagnoze. Nažalost, od novinara sam dobila dijagnozu koju nemam. Tada nije prošlo ni 24 sata od mog prvog pregleda. Moja deca su uvek sve razumela, uvek razgovaram sa njim i ovo ne bi bio izuzetak. Međutim, ja bih to uradila nakon više rezultata i studija - navela je Vanda Nara.

Podsetimo Vanda i Ikardi su u vezi bili preko deset godina, a pre toga su bili prijatelji i upoznali su se tako što je Vanda bila udata za Maurovog idola i prijatelja Maksija Lopeza. Ona je kasnije i postala njegov agent.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Wanda nara (@wanda_nara)

(Telegraf.rs)

Video: Sudija nije video naš drugi penal, drugi gol rešio": Maksimović izneo razloge poraza Zvezde u Monaku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA