Obrukaš se, dobiješ otkaz - jednostavno: Trener Ferencvaroša mora da traži novi klub posle blažame s Faranima

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Neugodan rezultat u Mađarskoj...

Fudbaleri Ferencvaroša su doživeli jedan od najneugodnijih poraza u svojoj istoriji, pošto su na svom terenu poraženi u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a da stvar bude gora - izbacila ih je ekipa sa Farksih Ostrva, Klaksvik.

Farani su u Mađarskoj slavili sa 3:0, pošto su u prvom meču remizirali (0:0), te su tako i prošli u narednu fazu, a stigli su i na korak od plasmana u grupnu fazu nekog evro-takmičenja, s obzirom na to da imaju zagarantovano mesto u plejofu Lige konferencija.

Klaksvik je poveo već u osmom minutu preko Frederiksberga, koji je 24 minuta kasnije i duplirao prednost. Do poluvremena je Kasi i triplirao, čime je i zapečatio sudbinu ekipe iz Budimpešte.

Koliko je Mađare poraz zaboleo u ovom trenutku govori i to da je trener Stanislav Čerčešov dobio momentalni otkaz odmah nakon utakmice, o čemu je javnost obavetsio vlasnik Gabor Kubatov.

- Rezultat mojeg privatnog razgovora sa Stanislavom Čerčesovim je da više nećemo sarađivati - napisao je Kurbatov na društvenim mrežama.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Makiš

    19. jul 2023 | 23:12

    Tako rade normalni klubovi,ove iz Partizana ni motkama ne možeš da oteraš

  • GP

    19. jul 2023 | 23:32

    E ovaj nama treba.Mi najbolje znamo što znači bruka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA