Pevalo se na pripremama Partizana: Od "Provereno spava sam" do "Lasciatemi cantare"

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Tradicionalan prijem i "inicijacija" novih igrača i članova stručnog štaba obavljena je u hotelu u kom su crno-beli smešteni

Fudbaleri Partizana nalaze se na pripremama u Sloveniji pred početak nove takmičarske sezone. Kraj jula rezervisan je za Superligu, dok će sredinom avgusta startovati i u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

Osim preko potrebnih treninga i utakmica. sada već tradicionalan prijem i "inicijacija" novih igrača i članova stručnog štaba obavljena je u hotelu u kom su crno-beli smešteni.

Pravilo kaže da svaki novajlija na pripremama mora da se predstavi i otpeva jednu pesmu. I pored toga što su neki momci bili vrlo stidljivi, posebno mladi Bogdan Mirčetić, atmosfera je bila sjajna.

Redom su se nakon mladog sedamnaestogodišnjeg Zrenjaninca ostalima predstavili Nemanja Trifunović, Milan Aleksić, Nikola Antić, te golman Aleksandar Jovanović. Osim njih zapevali su i Valerio Zudas, novi član stručnog štaba i Frenk Kanute.

Sastavu Partizana ovakav način upoznavanja sigurno će značiti zbog atmosfere u svlačionici nakon loše sezone i tek četvrtog mesta u Superligi.

Kako je sve izgledalo možete videti u videu ispod.

(Telegraf.rs)

Video: Ovako je Partizan poveo protiv Drave iz Ptuja: Pavlović se odlično snašao

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA