Bajern ponudio 70 miliona evra za Harija Kejna!

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Za usluge napadača reprezentacije Engleske navodno je zainteresovan i Mančester junajted, a pominje se i Real madrid

Nemački gigant Bajern iz Minhena krenuo je u sklapanje tima za narednu sezonu. Kako javljaju ostrvski mediji, Bavarci su na adresu Totenhema poslali ponudu od 70 miliona evra za napadača Harija Kejna.

Navodno je i sam fudbaler voljan da pređe u Minhen, pa ostaje samo da klubovi nađu zajednički jezik kako bi se otklonila i poslednja prepreka.

Za njegove usluge interesovanje su pokazali Mančester junajted i Real Madrid, ali čini se da je Bajern najkonkretniji.

Bavarci u sezoni za nama nisu briljirali. Titula je osvojena u poslednjem kolu posle kiksa Dortmunda, a takmičenje u Ligi šampiona završili su u četvrtfinalu, gde ih je eliminisao Mančester siti.

Razlog slabih izdanja leži u činjenici da nisu uspeli da nadomeste odlazak Roberta Levandovskog. Primera radi, njihov najbolji strelac Serž Gnabri je ove sezone mrežu zatresao svega 16 puta, dok se dovođenje Sadija Manea pokazalo kao očajan potez.

Nema sumnje da će Kejn značajno unaprediti napad Bajerna.

Dakle, Bavarci su se u konkurenciji Dušana Vlahovića, Randala Kolo Muanija i Harija Kejna izabrali napadača Totenhema koji je na vrhuncu karijere, a konačni rasplet možemo očekivati u narednim danima...

Podsetimo, napadač "Pevaca" je za klub odigrao 435 utakmica, dao je 280 golova i asistirao za 64 pogodaka. U karijeri još uvek nema osvojeni trofej, a najbliži je bio 2019. godine kada mu je "za dlaku" izmakao trofej u Ligi šampiona. Liverpul je tada trijumfovao rezultatom 2:0.

(Telegraf.rs)

Video: Hari Kejn se na Marakani setio utakmice sa Partizanom, pa rekao šta očekuje od Zvezde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA