Partizan počeo pripreme, Marković poručio: "Nadam se da ćemo se boriti za titulu"

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Podvukao je Marković šta su ambicije crno-belih

Defanzivac Partizana Svetozar Marković obratio se medijima u četvrtak ujutru, na okupljanju crno-belih pred početak priprema za novu sezonu!

Trener crno-belih Igor Duljaj izvršio je prvu prozivku, a Marković se već na startu obraćanja dotakao najpre prošle sezone koja je neuspešno završena.

- Prošla sezona nije bila onakva kako smo očekivali. Imali smo u opticaju ta dva mesta koja vode u Ligu šampiona, jedno direktno, drugo u kvalifikacije. Nismo ostvarili cilj. Pred nama je nova sezona, imamo mesec dana da se pripremimo i nadam se da će sve proći kako treba. Kao i svake godine u Partizanu, ciljevi i ambicije su uvek najveći - rekao je Marković koji je pokušao da analizira šta se to desilo na proleće:

- U pvom delu smo igrali LK, ostvarili smo dobre rezultate protiv evropskh klubova. U drugom delu je došao pad, i mi ne znamo zašto se desio. Jako nam je žao što nismo zadržali to drugo mesto. Sada je sve to iza nas, treba da se okrenemo novoj sezoni i budemo mnogo bolji nego u prethodnoj.

FK Partizan, okupljanje igrača Foto: Marko Jovanović

Priznao je Marković i da je igračima bilo teško što su tokom sezone promenili tri trenera.

- Sigurno da jeste. Nije lako promeniti trenera. Kako nama, tako i samom treneru koji dođe usred sezone i treba da sporvede neke zahteve i kada nema dosta prostora da se radi na njegovoj ideji. Mislim da tek sada, kad imamo dosta vremena za pripremu, možemo da radimo na nekoj ideji i da je uhvatimo.

Na pitanje da li Partizan juriša na titulu, Marković je rekao:

- Kao što sam rekao, ambicije u Partizanu uvek moraju da budu borba za titulu i Evropa. Nadam se da ćemo se boriti za titulu.

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tejdi

    22. jun 2023 | 10:10

    Ahahahaha jao druze... svake godine na pocetku priprema ista prica, boricemo se za titulu 😁 pa sa kojim timom druze? Sa kojim timom protiv Zvezde? Pa trenutno su 3 klase iznad partizana pojacali se kvalitetnim igracima , a mi sa propalim Anticima, Kan(u)tama...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA