"Đavolica" izbegla 10 godina zatvora zbog pakla koji je napravila trojici igrača iz Premijer lige

 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Influenserka je uspela da se spasi robije, mada je na kraju ipak kažnjena tokom suđenja

Orla Melisa Sloun, influenserka koja je napravila pakao od života trojici fudbalera iz Premijer lige, izbegla je kaznu zatvora od 10 godina, posle suđenja koje je održano u utorak!

Britanski mediji pišu da je "Đavolica", kako je Melisa samu sebe prozvala, dobila kaznu od 12 sedmica zatvora uslovno, na 18 meseci, dok će morati da plati ukupno 1.100 funti odšetete Mejsonu Mauntu, Benu Čilvelu i Biliju Gilmoru.

Ujedno, Melisi je izrečena i zabrana prilaska i bilo kakvog kontaktiranja fudbalera koje je progonila, i to nakon što je imala intimne odnose sa Mauntom.

Sama Melisa je zamolila svog advokata da se javno izvini pomenutim fudbalerima za sve što je uradila, a njena majka je istakla da je ova 22-godišnja devojak zavisnik od društvenim mreža i telefona kojim je najviše i maltretirala fudbalere.

Nevolje za Maunta počele su nakon samoinicijativnog raskida sa influenserkom. Viđali su se povremeno oko šest meseci ali je vezni igrač Čelsija odlučio da stavi tačku.

Melisa je tada počela da ga "bombarduje" upornim pozivima i porukama. Nije odustajala ni kada je bila prinuđena da promeni svoj broj telefona zbog činjenice da je Maunt blokirao čak 21 put.

Tada mu je poslala snimak kako plaća 12.99 funti za novi broj uz napomenu da "više ne kupuje hranu da bi mogla da kupi što više brojeva". Opsednuta Mauntom, tada mu je i zapretila rečima - Moraš da mi se izviniš ili ćeš da upoznaš "Đavolicu".

Mejson Maunt Foto: Tanjug / AP

Zvezda Čelsija se čak i uplašila potencijalne opasnosti, da bi Melisa mogla da poseti trening centar "Plavaca" nakon što nije mogla da ga kontaktira.

Na red je došao i Ben Čilvel. Izjavila je da ga je upoznala nakon što su razgovarali putem Instagrama i kada ju je on pozvao na žurku u njegovoj kući. Čak je na toj društvenoj mreži napravila nalog pod imenom "DevilBaby_10" koji je koristila za pravljenje kolaž slika Čilvela sa drugim ženama.

Ipak, stiče se utisak da je najgore prošao Bili Glimor, nekadašnji fudbaler Čelsija koji sada nastupa za Brajton. Po njegovim rečima "Đavolica" je njega nastavila da progoni i kada je u Septembru 2022. godine iz Čelsija prešao u Brajton.

Premijer liga, 34. kolo Foto: Tanjug/AP

Njegov novi klub mu je izašao u susret nakon što je on izrazio zabrinutost zbog nastale situacije. On je pored toga bio prinuđen da sa društvene mreže izbriše sve prijatelje i rođake kako influenserka ne bi mogla da ih kontaktira.

- Nisam mogao da spavam i morao sam da uzimam tablete za spavanje što se kasnije odrazilo i na moj učinak na terenu - rekao je Glimor svojevremeno.

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos u neverici kad su Delije podigle koreografiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA