Partizan počinje pripreme za novu seozonu: Prvi trening bez Lukača i Jovića

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Iskusni golman dobio dozvolu kluba dok mu se ne reši status, dok vezista očito čeka rasplet spora pred organima FSS

Fudbaleri Partizana će u ponedeljak zvanično početi pripreme za narednu sezonu, posle dvodnevnih testova i pregleda koje su obavili na jednoj beogradskoj klinici. Crno-beli neće biti komplatni od prvog dana, što zbog reprezentativnih obaveza nekolicine fudbalera, što zbog rastanaka sa nekim igračima, ali takođe i nejasnih statusa dvojice prvotimaca.

To se pre svega odnosi na Nemanju Jovića, koji je pokrenuo spor pred Arbitražnom komisijom FSS i tražio raskid ugovora, te se usled toga nije pojavio ni na pregledima, niti na reprezentativnom okupljanju na Ubu.

Takođe i na iskusnog golmana Milana Lukača, kome je istekao važeći ugovor i trenutno klub još uvek nije doneo konačan sud o njegovoj budućnosti (postoji mogućnost da ostane ako odu Stevanović ili Popović), ali je svakako dobio dozvolu da se u ponedeljak ne pojavljuje na prvom treningu.

Još ranije je došlo do rastanka sa Ljubomirom Fejsom, kome je takođe istekla saradnja sa crno-belima i u njegovom slučaju nije bilo ništa sporno, dok je Slobodan Urošević prodat Arisu iz Limasola, dok je sa Hamiduom Traoreom prevremeno raskinut ugovor.

Šro se ostalih igrača tiče, dozvolu da se kasnije priključe timu dobili su reprezentativci Igor Vujačić, Siniša Saničanin, Patrik Andrade i Fuseni Dijabate, kojima je stručni štab dao voljno do 28. juna.

Dan više u odnosu na druge igrače dobio je i Bibars Natho, te on stiže u utorak, dok je Rikardo dobio slobodno do srede 21. juna zbog privatnih obaveza, upisa naslednika u školu.

Sa druge strane, na treningu Partizana biće sutra i jedno novo lice – Nikola Antić, koji je praktično kompletirao transfer, pa će u naredna dan ili dva to biti i zvanično objavljeno i u Humskoj, ali i od strane Himkija.

U narednim danima, do polaska u Sloveniju na drugu fazu priprema, crno-beli bi trebalo da angažuju još nekoliko pojačanja, pre svega golmana Aleksandra Jovanovića, vezistu Franka Kanutea, ofanzivnog vezistu Miloša Pantovića, kao i verovatno još jednog ili dva igrača u navali...

(Telegraf.rs)

Video: Reakcija Igora Duljaja posle poslednje utakmice Partizana u Superligi Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA