Evo koliko će novca uštedeti na Marakani od odlazaka Borjana, Pešića, Gobeljića i ostalih igrača

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 26

Crveno-beli prave ozbiljnu rekonstrukciju, a mnogobrojni odlasci rasteretiće i budžet kluba

Crevena zvezda je posle dolaska novog trenera Baraka Bahara krenula u totalnu rekonstrukciju tima, a to je dovelo do mnogih odlazaka sa Marakane.

Klub su napustili i neki od nosilaca ekipe poslednjih godina, a najzvučnije ime je svakako doskorašnji kapiten Milan Borjan, koji se preselio u Slovan iz Bratislave kao pozajmljen igrač.

Umesto njega stigao je reprezentativni golman Izraela, Omri Glazer, koji će biti nova jedinica kluba.

Ali, Borjan nije jedini koji je napustio Marakanu.

Pored njega, klub su napustili Aleksandar Pešić, Nemanja Motika, Veljko Nikolić, Marko Rakonjac, Radovan Pankov, Nenad Krstičić, na izlaznim vratima je i Marko Gobeljić, kome se uveliko traži novi klub, dok bi za njim mogao da krene i golman Zoran Popović.

Popovića Bahar vidi tek kao treću opciju na golu, tako da je očekivano da i on potraži ekipu u kojoj bi mogao standardno da brani.

Kako je Telegrafu potvrđeno, svi ovi odlasci, među kojima su bili i igrači sa ozbiljnim platama, doneće ozbiljnu uštedu novca, jer je samo na njihove plate na godišnjem nivou Zvezda trebalo da plati 3,7 miliona evra.

Taj novac sada može da bude uložen u pojačanja koja bi uskoro trebalo da potpišu za Zvezdu, a to su pre svih dva napadača, Žan Filip Kraso i Emanuel Late Lat.

(Telegraf.rs)

Video: Novi trener Zvezde dovodi psihologa na Marakanu: Dolaziće da razgovara sa igračima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ušteda novca

    17. jun 2023 | 21:53

    van la para, rišairo, dioni, bakajoko, pićini, falćineli, falko, motika, azarovi, prucev, kulibali, spiridinović, žirka, mustafa, ebisilio, tomane, žander, odada, salami, ...

  • Srkimaja

    17. jun 2023 | 22:03

    Kako ce da unisti Zvezdu kukala nam majka, ne moze neko ko gleda samo novac a zvezda mu nije u srcu vec samo interes da upravlja i odlucuje .

  • alal vera alal vera

    17. jun 2023 | 22:01

    Najbolje pojačanje u zadnje 3 godine je to što smo najzad uvalili šilju pešića mađarskom stručnjaku koji je verovatno mnogo bolji od zvezdinog stručnjaka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA