Meč Srbije i Jordana nije prekinuo jedan navijač: S tribina uleteo još jedan, pa "mučio" obezbeđenje po terenu

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Moglo bi se reći da je u pitanju propust organizacije

Fudbaleri Srbije i Jordana odigrali su prijateljski meč u kom su Orlovi slavili sa 3:2 u Beču, dok je sama utakmica ostala u senci prekida, iako se radi o duelu koji nije imao takmičarski značaj. Za taj prekid su bili zadužni navijači u prestonici Austrije.

Sve se odigralo u poslednjih 10 minuta utakmice, kada je Srbija postigla gol za 2:2, posle kog su reprezentativci Jordana odlučili da napuste teren i odu put svlačionice.

To su uradili zbog navijača koji su uleteli na teren. Jedan je imao transparent posvećen Nemanji Vidiću i obezbeđenje je uspelo veoma lako da ga savlada, ali, on nije bio jedini koji se našao na travi stadiona u Beču.

Na društvenim mrežama se pojavio i snimak još jednog navijača, koji je zadao dosta više muka obezbeđenju na terenu svojim kretanjem.

@sportskizid Navijači u centru pažnje u Beču! #sportskizid #srbijajordan #fudbal ♬ original sound - Sportski zid

(Telegraf.rs)

Video: Eraković: Svaka pobeda je bitna

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FANTOM(69)

    17. jun 2023 | 10:20

    Propust organizatora što su se dva idiota našla tamo gde im nije mesto !!? Ili da parafraziram. Na binu u toku pozorišnog komada iz publike ušeta neki bivo iz gledališta sa mobilnim telefonom i razgovara jer mu je internet najbolji na pozornici. Odgovornost organizatora ili surutka u glavi ovih morona???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA