Vreme čitanja: oko 1 min.

Železničar s novim trenerom ulazi u Superligu: Bivši "Čivijaš" stigao u Pančevo!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nekada je sa Mačvom igrao Superligu i Voždovcem, a sada s "Dizelkom"

  • 0
Predrag Rogan Foto: MN Press

Železničar je napravio ogroman uspeh i plasirao se u Superligu Srbije kao drugoplasirana ekipa drugoligaškog karavana. Međutim, oni će u najprestižnijem takmičenju naše zemlje igrati pod dirigentskom palicom jednog drugog čoveka, a to je Predrag Rogan.

Sa ekipom iz Pančeva je u viši rang ušao Vladimir Gaćinović, ali je napustio klupu odmah nakon uspeha, te je nekoliko imena levitiralo kao potencijalna zamena. Jedan od njih je i stigao, a to je Predrag Rogan, nekadašnji šef struke u Mačvi, s kojom je takođe igrao u Superligi Srbije.

- Poklopile su nam se ambicije. Preuzimam ekipu pred kojom je dosta izazova, a imaćemo malo više od mesec dana da se spremimo. Imamo načelan plan i verujem da ćemo uspeti da ostvarimo dobre rezultate - istakao je Rogan.

Njegov poslednji posao je bio u Uzbekistanu, gde je predvodio Dinamo Samarkand, dok je u Superligi vež vodio nekolicinu klubova poput Voždovca, Spartaka, Mačve, a radio je još i u Ujpeštu, Paliću, Zemunu...

On neće biti jedini koji stiže u klub, pošto će dovesti i svoje saradnike.

(Telegraf.rs)

Video: Volejčina sa 20 metara u sam ugao, pa onda minijatura s driblinzima i šmekerskom asistencijom!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA