Novi Pazar ponovo kažnjen: Stadion na Jošanici prazan na prve dve utakmice sledeće sezone

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Sve zbog toga što su navijači pogodili igrača TSC-a upaljačem

Ekipa Novog Pazara će se i na početku naredne sezone suočiti sa praznim tribinama, posle najnovije kazne Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije. Doduše, ona neće biti toliko oštra kao što je to bio slučaj pre 365 dana.

Naime, ekipa Dragana Aničića će prve dve utakmice igrati pred praznim tribinama, prenosi Sport Klub, koji kaže da je ova odluka doneta na sednici održanoj u petak.

Pristalice Novog Pazara su u poluvremenu utakmice protiv TSC-a iz Bačke Topole pogodile Luku Ilića u glavu upaljačem, a intenzitet udarca nije zahtevao reakciju lekara.

Pored toga, na teret Pazarcima se stavljaju i monogobrojna skandiranja kako protiv države Srbije, tako i Fudbalskog saveza, generalnog sekretara kluba...

Klub je sličnom kaznom bio kažnjen i krajem meseca marta, kada je kapiten Filip Kljajić bio vređan nacionalistički. I tada je "Čejskoin Arena" bila prazna na dve utakmice.

Novi Pazar ima mogućnost žalbe drugostepenom organu.

(Telegraf.rs)

Video: Gobeljić i Borjan "dižu" atmosferu podno severne tribine posle duple krune

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA