Bek PSŽ nezadovoljan, želi da ode: Ašraf Hakimi na izlaznim vratima kluba

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Situacija u i oko kluba i bračna kriza naterale su najboljeg Marokanskog fudbalera da zatraži odlazak.. Problem bi mogla da predstavlja neto zarada od 10 miliona evra i ugovor sa Parižanima do juna 2026.

Marokanski fudbaler i desni bek PSŽ-a Ašraf Hakimi mogao bi ovog leta da napusti Francusku. Ukoliko se to desi bio bi jedan od najboljih igrača na tržištu ovog leta.

Naime, Marokancu već duži period nije prijatno u "Gradu svetlosti". Neki od faktora koje su Hakimija naveli na razmišljanje o odlasku su loša atmosfera u svlačionici kluba iz Pariza, navodi o pokušaju silovanja u koje je umešan i trenutna bračna kriza.

Da stvari nisu baš u najboljem redu, Hakimi je pokazao na utakmici protiv Ažaksjoa.

Televizijske kamere su snimile odličnog desnog beka kako posle isključenja ulazi u svlačionicu i glasno izgovara "Ovo je Francuska!"

Podsetimo, trenutni fudbaler PSŽ-a je tokom karijere nastupao za Inter, Borusiju Dortmund i omladinski tim Real Madrida.

Kilijan Embape, Ašraf Hakimi Foto: Instagram.com/k.mbappe

Za svaki tim bi bio odlično pojačanje. Problem bi mogla da predstavlja njegova trenutna zarada u Parizu, 10 miliona evra neto godišnje i ugovor koji ističe juna 2026. godine.

Ove sezone Hakimi je u svim takmičenjima za "Svece" odigrao 37 utakmica i postigao pet golova.

Pored njega, na izlaznim vratima Parižana su Nejmar i Leo Mesi.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA