Napoli traži zamenu za Spaletija: Izbor pao na bivšeg selektora Španije, njemu je prioritet Premijer liga

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

"Rekao sam mu da tamo neće naći tako dobru hranu i lokacije za život kao kod nas, ali razumem da je ta ponuda finansijski primamljivija" ističe predsednik Napolija De Laurentis

Nakon osvajanja Skudeta, prvog za Napolitance posle 33 godine čekanja, trener ekipe Lućano Spaleti je (ne)očekivano podneo ostavku. Sada je na upravi kluba da mu pronađe dostojnu zamenu i nastavi sa uspesima i narednih sezona.

Kako navodi "Sky Sport Italija" Napolitanci intenzivno rade na dovođenju trenera a izbor je pao na Luisa Enrikea.

U Napoliju smatraju da bi bivši trener Barselone i selektor Španije bio idealno rešenje, ali problem bi mogla da predstavlja njegova želja da se oproba u nekom od timova iz Premijer lige.

Prvi čovek Napolija, Aurelio De Laurentis izjavio je da je sa iskusnim strategom obavio razgovor ali je i izrazio zabrinutost.

Aurelio De Laurentis Foto: Telegraf

- Luis je definitivno vrhunski trener. Razgovarali smo, ali mogu vam reći da on ima na umu posao u nekoj od ekipa iz Premijer lige. Rekao sam mu da tamo neće naći tako dobru hranu i lokacije za život kao kod nas, ali razumem da je ta ponuda finansijski primamljivija. Oni mu nude pare, a mi ukusniju hranu.

Ukoliko posao sa Enrikeom propadne, Napoli bi morao da se okrene drugim rešenjima a vremena je sve manje.

(Telegraf.rs)

Video: Predsednik Napolija ishvalio Zvezdu i pomenuo Marakanu: Ona je kao gladijatorska Arena

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA