Sporting trlja ruke, PSŽ sprema ponudu od 60 miliona evra za veznjaka iz Urugvaja

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Fudbaler je bio izuzetno važan šraf u ekipi Sportinga

PSŽ je još jednu sezonu završio bez trofeja u Ligi šampiona, što je samo po sebi neuspešno, s obzirom na to kolika ulaganja klub ima i kakvim timom raspolaže. Nedovoljan je bio i Leo Mesi, ali, tim iz francuske prestonice ne planira da prestane da troši.

Novi "pik" ovog kluba jeste Urugvajac iz Sportinga, Manuel Ugarte, koji ima klauzulu od 60.000.000 evra! PSŽ pokušava da smanji tu cifru i da ne iskešira iznos odjednom, ali, pregovori za sada nisu baš blizu realizacije, tvrdi Fabricio Romano.

Ugarte nije privukao pažnju samo PSŽ-a, već se za njegove usluge raspituju i Njukasl junajted i Čelsi. Takođe, ovaj mladi fudbaler je bio učesnik i Svetskog prvenstva u Kataru gde nije upisao minute, ali je već prikupio osam utakmica za reprezentaciju Urugvaja.

Inače, on je letos stigao u Sporting iz Famalikaa u transferu vrednom 10.500.000 evra i to nakon samo šest meseci provedenih u ovom klubu, u koji je stigao iz rodnog Urugvaja.

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA