"Trese" se Ostrvo: Dušan Vlahović se seli u Premijer ligu?

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Vlahović (23) je i pored čestih problema sa povredama postigao 13 golova u svimk takmičenjima za Juventus ove sezone, a odlične partije pružio je u dresu reprezentacije Srbije u martu protiv Litvanije i Crne Gore kad je postigao tri gola

Fudbaler Juventusa, Dušan Vlahović veoma je blizu selidbe u Čelsi pošto su iz londonskog kluba za njega zvanično ponudili 80 miliona evra, prenosi "ESPN".

Američki mediji tvrdi da je budući menadžer "plavaca" Maurisio Poketino insistirao da na Stamford Bridž dođe Vlahović, koji bi trebalo da bude ključni napadač Čelsija u narednim godinama.

Dodaje se da je Juventus u finansijskim problemima, da mu preti kazna oduzimanja bodova i neigranje Lige šampiona naredne sezone, što bi moglo da bude presudno u odluci da prodaju Srbina kog su u januaru prošle godine platili Fjorentini 75 miliona evra.

Uzmi bonus dobrodošlice u kladionici Superbet, čeka te do 10.000 dinara za Sport ili do 40.000 za slot igre!

Dušan Vlahović Foto: Tanjug/AP

Vlahović (23) je i pored čestih problema sa povredama postigao 13 golova u svimk takmičenjima za Juventus ove sezone, a odlične partije pružio je u dresu reprezentacije Srbije u martu protiv Litvanije i Crne Gore kad je postigao tri gola.

(Telegraf.rs)

Video: Klinci gledali Vlahovića kao u boga: Orlovi sleteli u Podgoricu i izazvali ludnicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boske100

    21. maj 2023 | 15:41

    Luka Jović vol 2.0

  • čelzi iz londona

    21. maj 2023 | 15:57

    strašni drugoligaški centarfor mitrović igra u londonu a čelzi ne želi ni da razgovara sa njim ? ? ?

  • Raso

    21. maj 2023 | 16:04

    Nemam visoko misljenje o Dusanu i smatram da tesko moze dostici visine 1. centarfora nekog velikog kluba sto i Celzi uistunu jeste. Ono sto ide u prilog ovom transferu je cinjenica da je Premier liga dosta drugacija a i stil igre na ostrvu stima Dusanu. Italijansku stil koji obiluje tehnickim detaljima i dugim zadrzavanjem lopte u nogama svakako nije za igraca kalubra Dusana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA