Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Zemun - OFK Beograd za plasman u Prvu ligu Srbije

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 10

Vrlo važan okršaj na vrhu Srpske lige Beograd

Fudbalski Beograd je na nogama! Očekuje nas mali gradski derbi koji odavno nije imao toliki rezultatski značaj. Ekipe Zemuna i OFK Beograda u Gornjoj varoši igraju derbi koji će moguće dati učesnika Prve lige Srbije za narednu sezonu.

Stanje na tabeli na četiri runde do kraja šampionata je sledeće - Zemun je prvoplasirani sa 58 sakupljenih bodova, dok je OFK Beograd drugoplasirani sa tri manje. U slučaju potencijalne pobede, Romantičari bi izbili na čelo zbog boljeg međusobnog skora, pošto je u prvom meču rezultat bio 0:0.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Arena Sport TV (@arenasporttv)

Kolika je važnost ovog meča govori i to da Fudbalski savez Srbije nije imao dilemu oko postavljanja arbitra za ovaj dvoboj, a to će biti najbolji srpski sudija, Srđan Jovanović, kojem će pomagati Uroš Stojković i Milan Mihajlović.

Meč počinje od 14.00 časova, a pored toga što ćete moći da ga pratite u prenosu na Telegraf Sportu koji će imati izveštača i sa lica mesta, obezbeđen je i direktan prenos na TV Arena Sport Premium 2.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA