≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan dobio još jednog predstavnika u APR-u: Pored Vazure i Vučelića se pojavilo i novo ime

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dosta stvari se ovih dana dešava oko fudbalskog kluba Partizan

  • 10
Miloš Vazura, Milorad Vučelić Foto: Marko Jovanović

Nedavno se pojavila informacija da je APR (Agencija za privredne registre) Fudbalskog kluba Partizan da istupi iz JSD Partizan. Ipak, sada je u APR-u osvanuo i novi dokument koji pokazuje da je klub iz Humske dobio i novog predstavnika u dokumentima.

Već neko vreme kulja sukob između JSD-a i uprave Fudbalskog kluba, gde je sve kuliminiralo kada su iz uprave FK Partizan odlučili da istupe iz Sportskog društva, što je za sobom povuklo i određene posledice, kojima se bavi APR.

Nakon što je odbijen zahtev, kako je i gore navedeno, u APR-u se pojavio i novi dokument koji pokazuje da je Fudbalski klub Partizan dobio i još jednog predstavnika, pored predsednika Milorada Vučelića i generalnog direktora Miloša Vazure.

Radi se o Miloradu Nikoliću, zameniku generalnog direktora, dok taj dokument iz APR-a možete pogledati na kraju teksta.

Nije najjasnije usled čega se aktuelna Uprava crno-belih odlučila za ovaj potez, sem mogućnosti da na taj način možda "kupuju vreme" za nekakav drugačiji manevar.

Za početak, čelnici JSD, koji su posegli za uvođenjem privremene Uprave, moraće sigurno ponovo da se okupe i u aktima obuhvate i ime trećeg predstavnika u privremenim merama, pored dosadašnjih Vučelića i Vazure.

To će verovatno oduzeti "neko" vreme, no, pitanje je šta nadmudrivanje dve strane, od koga je svima pomalo muka, donosi u perspektivi i jednima i drugima...

(Telegraf.rs)

Video: Cela delegacija Zvezde, Aleksandar Šapić, a iz Partizana nema Vučelića u svečanoj loži

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA