Orlići odbranili titulu na poznatom turniru: Srbija dobila Crnu Goru u finalu, Bugarima pripalo 3. mesto

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Veoma lepa uvertira pred ono što sledi

Mlada reprezentacija Srbije (do 16 godina) uspela je da osvoji prvo mesto na 9. Međunarodnom memorijalnom turniru "Miljan Miljanić", koji se svake godine održava tradicionalno u Staroj Pazovi, kao znak sećanja na legendarnog fudbalskog trenera.

Srbija je u finalu bila bolja od Crne Gore sa 2:0, golovima Alekse Vasilića i Stefana Mladenovića, dok su na turniru učestvovale još i reprezentacije Bugarske i Severne Makedonije.

Što se tiče naše reprezentacije, ona je igrala u sastavu: Miladinović, Filipović, Avdić, Roganović, Ivanović, Bačanin, Kostić, Kličković, Vasilić, Martinović, Đorđević.

Orlići, izabranici Jovana Damjanovića, su na ovaj način uspeli da odbrane i trofej osvojen prošle godine, čime su napravili i sjajnu uvertiru pred utakmice u jesenjem terminu kvalifikacija.

Treće mesto na ovom turniru je osvojila reprezentacija Bugarske, koja je bila bolja od Severne Makedonije sa 2:0.

Priznanja najboljim pojedincima uručili su Nikola Lazetić, Vladimir Petrović Pižon, Stanislav Karasi, Marko Zdravković (FSB) i Igor Matić, dok je prelazni pehar kapitenu pobedničke ekipe Jovanu Miladinoviću, uručio najmlađi Miljanov unuk, Vuk Miljanić.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA