Da li ovo ima veze sa Mesijem?! Navijači PSŽ-a odlučili da bojkotuju sve utakmice do kraja sezone

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Oni su imali prošle nedelje sastanak sa čelnicima kluba kako bi izneli neke od svojih zahteva koji se tiču stadiona, opreme i osoblja, posle čega su održali i protest tokom koga su vređali Lionela Mesija i Nejmara, dve najveće zvezde ekipe

Najvatrenije pristalice PSŽ-a obavestile su danas javnost da će do kraja sezone bojkovati sve utakmice kluba zbog neslaganja sa upravom.

"Kolektif Ultras Paris", kako je ime navijačke grupe "svetaca", poručili su da neće dolaziti ni na "Park prinčeva", niti ići na gostovanja fudbalskog kluba, ali ne samo to, već će bojkotovati i utakmice ženske ekipe, kao i rukometne sekcije i još nekih.

Oni su imali prošle nedelje sastanak sa čelnicima kluba kako bi izneli neke od svojih zahteva koji se tiču stadiona, opreme i osoblja, posle čega su održali i protest tokom koga su vređali Lionela Mesija i Nejmara, dve najveće zvezde ekipe.

Kako kažu, s obzirom da uprava im nije izašla u susret, odlučili su da bojkotuju klub.

- Situacija koju smatramo veoma ozbiljnom po mnogim pitanjima ne bi trebalo da bude potcenjena - navodi se između ostalog.

Oni nisu pomenuli da li njihov bojkot ima i veze sa situacijom oko Lionela Mesija čiji su odlazak tražili i kome je klub skinuo suspenziju zato što je bez njegove dozvole otputovao u Saudijsku Arabiju.

(Telegraf.rs)

Video: Košarkaški trikovi Serhija Ramosa: Fudbalska zvezda "čačnula" Dončića posle neverovatnog pogotka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fredy

    10. maj 2023 | 17:48

    Jesu navijaci vlasnici PSZ, ako jesu ok ako nisu nek nadju sebi posla a ne da dangube. Pravi navijaci klubova se nemesaju u klub vec dodju da uzivaju u igri i daju aplauz bilo kom igracu koji dobro igra.

  • jezgro severa

    10. maj 2023 | 19:46

    i građevinska brigada smatraju da zvezda netreba ništa da menja a naročito nikako pešića

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA