Šehović iskren posle prvog pogotka u crno-belom dresu: "Gol posvećujem nastradaloj deci, neka počivaju u miru"

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Zlatan trasirao put do pobede Partizana

Partizan je u susretu 34. kola Superlige Srbije porazio Novi Pazar 2:0, a jedan od najboljih pojedinaca neočekivano je bio Zlatan Šehović.

U odsustvu suspendovanog Uroševića opravdao je poverenje Igora Duljaja sa jednim datim golom, što je ujedno njegov prvi u crno-belom dresu. Uz to Partizan nije vadio loptu iz mreže, a Zlatan je imao i dve kolosalne šanse.

Nakon meča Šehović je izneo prve pozitivne utiske, a takođe je imao posebnu posvetu.

- Presrećan sam najpre zbog pobede tima, nastavljamo pobednički niz. Ne predajemo se do kraja, borićemo se za ono što zaslužujemo, a to je druga pozicija -

- Gol bih posvetio svim ovim dešavanjima, to mi je u glavi bilo pre utakmice. Možda gol treba da posvetim porodici, ali oni će mi oprostiti, imaće razumevanja, jer ipak je ovo nešto najbitnije. Srećan sam zbog gola i neka deca i čuvar počivaju u miru - izjavio je Šehović.

Potom se nadovezao na sam tok utakmice i dodao da će se tim iz Humske do kraja boriti za što bolji plasman.

- Po ko zna koji put nam se dešava da dobro uđemo u utakmicu, rano postignemo gol i onda nekako stanemo. Nismo imali tečnost u igri, ušli smo u bespotrebne tranzicije, ali na kraju je pobeda bitna - 

- Moramo gledati u tuđe dvorište. Nadamo se nekom kiksu rivala i da ćemo nekako doći do drugog mesta jer mislim da to zaslužujemo i da smo najveći klub - istakao je Šehović.

Partizan će do kraja sezone odigrati još tri utakmice, protiv Radničkog 1923 i Voždovca kod kuće i Vojvodine u Novom Sadu.

(Telegraf.rs)

Video: Partizan dao gol posle dva minuta igre

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazar

    10. maj 2023 | 11:16

    Hahahahahahaha mozda ce dobiti pozivnicu za ligu sampiona hahahahahahaha, najveci klub a nemaju svoj stadion hahahahaha 😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA