Oštra kazna za Mladenovića: Srbin zbog tuče suspendovan na tri meseca

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Srpski internacionalac bio je glavni akter penal serije

Fudbaleri poljske Legije osvojilisu Kup Poljske, a jedan od najboljih igrača Filip Mladenović bio je glavni akter meča odigranog pre tri dana.

Naime, posle poslednjeg penala i pobede protiv Rakova, srpski internacionalc otišao je ka protivničkim fudbalerima  i provocirao ih. Oni su odgovorili i počeli da ga jure.

Mladenović je udario jednog, potom i drugog koji ga je stigao, a onda se sukob nastavio i sa trećim igračem. Posle celog incidenta, objavljena je i kazna po kojoj je sezona za Mladenovića završena.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Poljske kaznila ga je na tri meseca neigranja. Pored tromesečne suspenzije, zbog koje ga neće biti ni na startu sledeće sezone ukoliko ostane u Legiji, dobio je i novčanu kaznu.

Legija u šampionatu Poljske zauzima drugo mesto na tabeli sa 60 bodova i na četiri kola pre kraja ima 11 bodova manje baš od Rakova, koji će očigledno osvojiti titulu posle izgubljenog finala Kupa.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA