≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mesi odlazi iz PSŽ-a

Vreme čitanja: oko 1 min.

Parižani ljuti na Argentinca

  • 1
Lionel Mesi, PSŽ Foto: Tanjug / AP

Čelnici Pari Sen Žermena neće produžiti ugovor sa Lionelom Mesijem, prenosi ugledni francuski list "L’Ekip".

Argentinac nakon Svetskog prvenstva nije na svom prepoznatljivom nivou, a vrlo često su ga i navijači kluba dočekivali zvižducima. Kap koja je prelila čašu bio je odlazak Mesija na porodični odmor u Saudijsku Arabiju. Prema tvrdnjama brojnih francuskih medija, Argentinac je prvobitno dobio dozvolu da otputuje nakon duela 33. kola Lige 1 sa Lorijenom, međutim posle poraza od 3:1 odobrenje je ukinuto. Mesi se nije obazirao na to i svakako je otišao na Bliski istok, zbog čega je dobio suspenziju u trajanju od dve nedelje. Za to vreme neće raditi sa ekipom i treniraće individualno, nakon čega će klub preduzeti dalje mere.

Pošto mu na kraju sezone ističe ugovor, velika je verovatnoća da ćemo ga već od naredne sezone gledati u nekom drugom timu. Već se spekuliše da je moguć povratak u Barselonu ili odlazak upravo u Saudijsku Arabiju, što je i mnogo realnija opcija s obzirom na finansijske poteškoće sa kojima se susreće velikan iz Španije.

Mesi je u Pariz došao tokom leta 2021. godine i za protekle dve sezone odigrao 71 meč za klub u svim takmičenjima postigavši 31 gol uz 34 asistencije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • katar

    3. maj 2023 | 17:54

    katar završio misiju doveo ga u psg iz barselone uz obećanje da će mu obezbediti titulu sa argentinom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA