Ipak ništa od odlaska Dejana Stankovića: Glave se ohladile, do kraja sezone ostaje trener Sampdorije

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Nakon dugih razgovora, postignut je kompromis

Krajnje užasnu sezonu iza sebe ima Dejan Stanković, koji će se izvesno sa Sampdorijom preseliti u Seriju B. I dalje postoji teoretska šansa da se klub spasi, jer je u opticaju 18 bodova, ali je to samo u domenu teorije.

Sve to navelo je Stankovića da posle "petarde" protiv Fjorentine podnese ostavku na mesto šefa stručnog štaba. Ali posle dugačkih razgovora sa klubom, ona je odbijena, pa je Dejan zamoljen da ostane na istom mestu sve do kraja tekuće sezone.

Eminentni novinar, Đanluka di Marcio ističe da će se oko dalje sudbine Stankovića pričati na kraju sezone. Klub je u finansijskom rasulu, prolemi se samo gomilaju, a dovođenje novog šefa stručnog štaba ne bi promenilo ama baš ništa.

To znači da Stankovića gledamo na klupi još šest utakmica i to protiv Torina, Udinezea, Empolija, Milana, Sasuola i Napolija. Trebaće im barem 15 bodova ako žele da se nadaju opstanku, a to je realno gledano nemoguće.

(Telegraf.rs)

Video: Deki prišao i poljubio kovčeg: Poslednji pozdrav za prijatelja i brata

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prota

    1. maj 2023 | 17:55

    Pa mister navikao na ping pong ligu i sklanjalicu,sad mu nije jasno sta se desava

  • pitam zbog zabrinutog komšije

    1. maj 2023 | 19:17

    a el će dobiti građevinsku dozvolu

  • stojadin pavlovic cole

    1. maj 2023 | 18:47

    Hahah , da takav jedan klub sa tradicijom nisu ni pokusali da se spasu. Od samog pocetka sezone ljudi znaju da idu u seriju b . Sramota , deki treba da radi nesto drugo. U rangu je Lamparda trenutno dva najgora trenera u evropi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA