Delije pozvale navijače na meč protiv Čukaričkog: "Derbi nije bio onakav kakav smo očekivali, ali..."

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Crveno-beli su i matematički obezbedili novu titulu

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju, od 17 časova na stadionu "Rajko Mitić" dočekuju ekipu Čukaričkog, u okviru trećeg kola "plej-ofa" Superlige Srbije.

Crveno-beli su i matematički obezbedili novu titulu, ali i pored dominantnog skora na tabeli, u 170. večitom derbiju remizirali su sa Partizanom bez golova.

Ipak, meč će ostati upamćen po tome što je igran u tužnoj atmosferi, pred praznim tribinama. Tim povodom, oglasile su se i najvatrenije pristalice crveno-belih, koje su pozvale navijače da napune tribine protiv Čukaričkog.

FK Crvena Zvezda - FK Partizan Foto: Nikola Tomić

- U nedelju igramo utakmicu protiv trećeplasiranog tima. Derbi nije bio onakav kakav smo očekivali, ali sigurno da u ovoj postavci stvari, gde smo već pet dana prvaci države, a imamo još pet kola do kraja, može da se progleda kroz i zaboravi na utakmicu od srede. Najveći akcenat sada treba staviti na posetu u preostale tri utakmice prvenstva na Marakani i ako bude bila još neka Kup utakmica. Rasterećeno, u što većem broju da dolazimo i da za slavu naše Crvene zvezde pokažemo koliko je naš klub veliki i koliko je tribina zahvalna za rezultat, koji je do sada napravljen. Zato u nedelju da dižemo brojku polako, da bi na utakmici sa Pazarom imali pun stadion! Mnogo nas još izazova čeka i u kupu, a i na ovim utakmicama, gde treba da pokažemo šta sever može - stoji u saopštenju Delija.

(Telegraf.rs)

Video: Šmekerski potez navijača Fenera nakon "grmljavine" Delija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlado

    28. april 2023 | 15:21

    Prestanite više zvati na susrete,jer kako se igrači pa i stručni štab odnosi prema navijačima je sramno.Pričati da su umorni pa od čega ,ili da su zasičeni pa oni su profesionalci.Čini mi se da su oni više pospani nego umorni.

  • a el će

    28. april 2023 | 18:56

    šiljo digra

  • GP

    28. april 2023 | 18:17

    Partizan vam je jos jednom dokazao da ste lazni sampioni!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA