"Tončev derbi" pripao starijem: Radnik "minimalcem" protiv Nišlija pobegao iz zone ispadanja

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Ono što je posebno interesantno je to da se čak šest timova nalazi u svega šest bodova razlike, i da su samo Kolubara i Napredak za sada u "sigurnoj zoni"

Fudbaleri Radnika iz Surdulice savladali su na domaćem terenu ekipu Radničkog iz Niša rezulatom 1:0, u okviru drugog kola "plej-auta" Superlige Srbije.

Susret ekipa na čijem čelu su braća Tončev, u prvih 45 minuta nije doneo previše uzbuđenja, i kompletan rasplet situacije viđen je u drugom poluvremena.

Igrao se 70. minut kada je Sadik Abubakar pogodio mrežu "Meraklija", što je ujedno bio, ispostavilo se, i jedini pogodak na meču. Ovim rezultatom, dodatno se "zakuvalo" stanje na tabeli kada je reč o "opasnoj" zoni. Radnički je na 12. mestu sa 29 osvojenih bodova, dok je Radnik na 14. mestu sa dva boda manje.

Ono što je posebno interesantno je to da se čak šest timova nalazi u svega šest bodova razlike, i da su samo Kolubara i Napredak za sada u "sigurnoj zoni".

(Telegraf.rs)

Video: Zvezdino dete "diže" Radnik iz pepela: Novi gol Radulovića za nadu Surduličana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zemlja čuda

    27. april 2023 | 18:40

    Jedan brat, jedan klub. Drugi brat, drugi klub. Limekari 1 i Limekari 2,jedan gazda... Juče Mladost gat, kvota 1,06.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA