Sudija derbija Olimpijakos - AEK napadnut u tunelu: "Osetio sam udarac po genitalijama..."

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Nema sumnje da će pljuštati kazne

Italijanski sudija Davide Masa izvukao je "deblji kraj" tokom haosa koji je nastao nakon kraja velikog grčkog derija između Olimpijakosa i AEK-a!

Gostujući tim je slavio sa 3:1 i tako je izbacio crveno-bele iz trke za titulu, a navijači Olija su, nezadovoljni situacijom, uleteli na teren i napravili opštu pometnju tokom koje je Masa dobio udarac u međunožje.

Upravo je sam sudija, a prenose italijanski mediji, to opisao u izveštaju koji je sastavio.

- Odložio sam početak drugog poluvremena za minut jer je gostujući tim kasno ušao na teren. U 57. minutu sam prekinuo utakmicu zato što zbog upaljenih baklji nije bilo adekvatne vidljivosti za VAR. Posle tri minuta, igra je normalno nastavljena - napisoa je Masa koji se potom prebacio na haos koji je nastao:

- U 90 minutu četvrti sudija je pokazao da će se igrati još sedam minuta. Nakon trećeg gola gostujućeg tima, sa tribina su na teren ubačeni predmeti (flaše sa vodom i plastične lopte). Na 90+6 sam odlučio da zatvorim meč, pošto sam shvatio mogući ulazak navijača domaćeg tima. Na krjau utakmice su i utrčali na teren i mi smo krenuli direktno ka tunelu koji vodi do svlačionica. Ulazeći u tunel u kom je bilo mnogo ljudi, osetio sam udarac po genitalijama i nisam shvatio od koga sam dobio.

(Telegraf.rs)

Video: "Da me pamte kao Andriju, a ne kao Mesija": Maksimović jedva čeka da dabituje za Srbiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ....

    25. april 2023 | 10:09

    Navikla stoka sve na silu kao i njihova braca ovde,ali svemu dodje kraj kao i uvek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA