Kerkez o sukobu igrača Čukaričkog i Partizana: "Dešava se, ali moraju bolje da se kontrolišu i jedni i drugi"

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Srećom, strasti su se brzo smirile

Veliki ulog doneo je i neke neželjene situacije na kraju utakmice Čukaričkog i Partizana koju su domaći rešili u svoju korist 1:0 i bodovno se odmakli od crno-belih pred start doigravanja gde će nastaviti borbu za Evropu.

Odmah po završeku meča došlo je do gužve, do koškanja igrača oba tima, čak je i trener gostiju Duljaj morao da prekine izjavu za medije kako bi primirio "usijane glave", a o čitavoj frci govorio je posle meča, na konferenciji za medije, i trener Brđana Dušan Kerkez.

On je napomenuo da se takve stvari dešavaju i da neće uticati negativno na dalje odnose igrača u nastavku sezone.

- Pa dobro, to su neke varnice i dešava se, dešavalo se i meni kao igraču... Ali mora bolja kontrola da bude, i mojih igrača i igrača Partizana. Mogu da ih razumem, veliki je pritisak, desilo se na terenu, posle se nastavilo, trebalo je to igrači da što pre zaborave i da gledaju da igraju fudbal. To su stvari koje se dešavaju i dešavaće se uvek, ali hajde da ostavimo to. Koliko god je to malo upropastilo utakmicu, ipak mislim da je utakmica bila dobra. Dva dobra protivnika koja žele da igraju, bilo je ritma, tempa, izostali su navijači... Mislim da se igrači dosta poštuju. Ovo što se desilo ne vidim da će se odraziti na to da bude problema u sledećoj utakmici - rekao je Kerkez.

Dva tima će igrati ponovo na istom mestu već na startu plej-ofa i taj bi meč, kao i ovaj, mogao bitno da odredi dalji put i jednih i drugih do kraja sezone.

(Telegraf.rs)

Video: Igor Duljaj prekinuo izjavu za Arenu zbog frke među igračima: Ovde je neki problem, moram da idem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neopredeljeni

    21. april 2023 | 07:51

    Krivac za sve ove dogadjaje nije prsutan sa udaljenost zadovoljno trlja ruke i smeje se, on je plan ispunio jos jesenas dogovorom u cetri oka

  • dešava se

    20. april 2023 | 19:53

    gde u banana republikama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA