Lalatović o "izdaji" koja mu je pala najteže posle smrti majke i razvoda: "Dno dna! Praštam mu ali..."

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Mnogi ljubitelji fudbala u Srbiji sa posebnom pažnjom će pratiti meč između Radničkog iz Niša i Mladosti GAT

Sa velikim iščekivanjem ljubitelji fudbala u Srbiji čekaju duel u plej-autu između Radničkog iz Niša i Mladosti Gat, koji je na programu u petak od 17.00. Razlog je to što će to biti povratak Nenada Lalatovića na Čair, ovoga puta kao trenera protivničkog kluba, ali više od svega jer će mu na suprotnoj strani biti Dragan Šarac, njegov dugogodišnji nerazdvojni prijatelj i saradnik.

Nakon što je Lalatović otišao iz Niša, Šarac je odlučio da ostane i da samostalno vodi Radnički, što je Nenadu teško palo i smatrao je to velikom izdajom.

Pred meč koji će odigrati u petak, Lalatović je u razgovoru za Žurnal govorio o predstojećem duelu sa Šarcem i koliko mu je to teško palo. Lalatović ističe da mu je to nešto najgore što je doživeo posle smrti majke i razvoda braka, da smatra taj potez dnom dna, ali da mu prašta, ali ne zaboravlja.

- Posle smrti moje majke i razvoda braka, to mi je najteže palo. Od nekog koga sam toliko voleo, vodio ga svuda sa sobom, napravio mu ime i prezime i omogućio da zaradi toliko novca, zaslužio sam makar toliko da me nazove i kaže kakve planove ima. Moglo je sve da se završi na mnogo dostojanstveniji način, jer sam ga, čak, i ja molio da počne da radi sam. Ovakav njegov potez za mene je dno dna, praštam mu, ali nikada neću zaboraviti to što mi je učinio - rekao je Lalatović.

Mladost GAT je trenutno na poslednjem mestu na tabeli sa 20 bodova i vodiće grčeviti borbu za opstanak, a ovaj meč je jedan od onih iz kategorije "koji se mora pobediti" za ekipu Nenada Lalatovića.

Radnički je za sada u sigurnoj zoni sa 29 bodova, četiri boda je udaljen od mesta koje vodi u baraž za opstanak.

(Telegraf.rs)

Video: Lalatović poručio sudijama: "Što je oteto, to je prokleto"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Drama queen

    20. april 2023 | 13:24

    Ovaj je gori od Latino sapunica... prevara, izdaja, neverstvo, smrt... ali ljubav na kraju pobeđuje sve... Samo je on ispravan!

  • Milomir cuprija

    20. april 2023 | 13:57

    Lalate preterao si. Zakoci malo.

  • Gornji Milanovac

    20. april 2023 | 16:47

    Pa neka ti da tri boda u petak i onda ste kvit.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA