≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pitali smo veštačku inteligenciju ko su najbolji igrači Zvezde svih vremena: Delijama se izbor neće svideti

Vreme čitanja: oko 1 min.

Među odabranima su i fudbaleri Partizana

  • 20
Crvena Zvezda najbolji igrači veštačka inteligencija AI Dragan Stojković Piksi Nenad Bjeković Dragan Džajić Foto-montaža: MN Press/Marko Metlaš

U poslednje vreme konverzacija sa veštačkom inteligencijom je sve popularnija, a kako vreme odmiče, popularni Chat GPT ne prestaje da svojim odgovorima, najblaže rečeno, iznenađuje. Tako je i kada je reč o fudbalerima Crvene zvezde.

Naime, Telegraf je postavio pitanje na srpskom veštačkoj inteligenciji: Ko su najboljih 11 fudbalera Crvene zvezde svih vremena?

U samo nekoliko trenutaka, stigao je i odgovor.

Na spisku su: Rajko Mitić, Robert Prosinečki, Dejan Savićević, Darko Pančev, Dragoslav Šekularac, Vladimir Petrović, Dragan Džajić, Robert Špehar, Refik Kozić, Dušan Savić, Nenad Bjeković

Početni izbor verovatno je takav da bi ga naveo svaki zvezdaš koji iole poznaje svoj klub. Ipak, na konačnom spisku nalaze se imena Refika Kozića i Nenada Bjekovića koj isu nastupali za večitog rivala, Partizan.

Uz to, na spisku nema i aktuelnog selektora Dragana Stojkovića Piksija, koj ivaži za legendu crveno-belih. Uz to, na spisku je i Robert Špehar, hrvatski fudbaler i trener koj inije igrao za tim sa stadiona "Rajko Mitić", već je tokom karijere nosio dresove Osijeka, Briža, Monaka, Verone, Galatasaraja i Standarda iz Liježa.

Chat GPT Printscreen: Chat GPT

Naravno, ovaj izbor, kao i sve u vezi sa odgovorima Chat-GPT-a, trebalo bi uzeti sa velikom dozom rezerve jer je reč o verziji koja je besplatna za upotrenu i obuhvata podatke do 2019. godine. Verzije koje se plaćaju obično daju sveobuhvatnije i tačnije odgovore. Takođe, trebalo bi napomenuti i to da je pitanje postavljeno na srpskom jeziku, što u izvesnoj meri može da utiče na odgovore veštačke inteligencije.

(Telegraf.rs)

Video: Ovaj dečak će zauvek pamtiti susret sa Željkom Obradovićem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    18. april 2023 | 19:05

    Zato se i zove veštačka😂

  • Jakooo

    18. april 2023 | 19:14

    Zasto nema Gobeljica ?

  • pitam zbog zabrinutog komsije

    18. april 2023 | 19:01

    šta kaže veštačka ineligencija za nk susjed (nogometni klub susjed) komšije evropskog i svetskog šampiona.za njih nisu nisu čuli

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA