Vlahović dva i po meseca bez gola u Seriji A: Propadanje Juventusa se nastavlja, Sasuolo slavio

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 14

Nema još uvek izlaska iz lošeg ambijenta za torinskog velikana

Fudbaleri Juventusa zabeležili su i drugi poraz u nizu u Seriji A nakon što je u 30. kolu Sasuolo slavio sa minimalnih 1:0. Evropska priča za "staru damu" je svakim danom sve dalja.

Jeste da je Juve još uvek u konkurenciji u Ligi Evrope, ali na domaćem planu su na devet bodova minusa od Milana i Lige šampiona, a u italijanskom šampionatu ne ide ni Dušanu Vlahoviću koji je sada već dva i po meseca bez gola u tom takmičenju.

Srpski reprezentativac se, jednostavno, uklopio u celokupno sivilo torinske ekipe koja u nekim utakmicama nema ništa što bi moglo da je podseti na šampionske dane.

Imao je Juventus tri udarca više na gol od domaćina, ali je Sasuolo imao jedan šut više u okvir gola.

Ključni momenat se dogodio u 64. minutu kada je posle glavanja lopta došla na ivicu šesnaesterca gde je mladi Fađoli očajno reagovao i poslao je direktno na nogu Gregoara Defrela koji je po zemlji raspalio i pogodio donji desni ugao.

Bilo je kasnije nekoliko polu šansi za gostujući sastav, trener Alegri se u nekoliko navrata nervirao i pravio grimase, ali ništa ni od boda.

Vlahović je odigrao svih 95 minuta, ali nije mu polazilo za nogom da uđe u zicer, a ni kolege mu baš nisu pomagale u tome.

Do 66. minuta je u igri bio i Filip Kostić koji je napustio teren kako bi ušao ofanzivniji Kijeza, ali ni to nije pomoglo.

Pol Pogba je ponovo, posle meča sa Sportingom, dobio svojih nekoliko minuta, ali se čini da je njegova sudbina vezana za odlazak iz Torina.

Juventus će ozbiljno morati da razmišlja da osvoji Ligu Evrope, jer će preko prvenstva teško doći do Lige šampiona.

Šta više, torinska ekipa kasni četiri boda za Atalantom koja ima meč i četiri boda više, a zauzima mesto koje vodi u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

(Telegraf.rs)

Video: Klinci gledali Vlahovića kao u boga: Orlovi sleteli u Podgoricu i izazvali ludnicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Geras

    16. april 2023 | 19:56

    Vlahović je u teškom kanalu... Prepotentan dečko...... Više trčanja i zalaganja na terenu... Prerano poleteo

  • Boke

    16. april 2023 | 20:13

    Bezi iz ove ekipe sto pre!

  • ja cccc

    16. april 2023 | 19:56

    Gledam ga sa Sasulom kako igra, obican balvan 😭

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA