Rašford je zaljubljen do ušiju: Zbog verenice iznajmio ceo avion za 270.000 evra da bi "skoknuli" do Njujorka

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Iako su navijači kritikovali ovaj potez, selektor Engleske nije mnogo mario za to

Jedan od najboljih fudbalera Mančester junajteda, Markus Rašford "iskeširao" je čak 240.000 funti (270.000 evra) kako bi iznajmio privatni avion i otišao sa svojom devojkom Lusijom Loi na romantično putovanje u Njujork.

Prema pisanju britanskog Mirora, Rašford je iznajmio Boing 737, koji inače nosi preko 125 putnika i odleteo za Sjedinjene Američke Države sa ljubavlju svog života.

- Ovo je bila velika stvar, može se reći da je Rašford zaljubljen do ušiju - rekao je jedan od izvora za Miror.

Nije tajna da se par našao u Njujorku za vreme Markusovog oporavka od povrede proteklog meseca, pošto je i sam fudbaler na društvenim mrežama objavio fotografije, između ostalog i onu gde njih dvoje poziraju u Central Parku.

Inače, ljubav između njih dvoje traje već dugo. Upoznali su se u školi u Mančesteru dok su imali samo 15 godina. Verili su se proteklog maja.

Lusija je diplomirani marekting i brend menadžer, a zajedno sa Markusom je bila i na Svetskom prvenstvu. Neki navijači su kritikovali Rašforda zbog putovanja u SAD, ali selektor Geret Sautgejt ne mari što je propustio i okupljanje nacionalnog tima.

- Kada je otpisan, na njemu je da proceni kako će da provede vreme - rekao je Sautgejt.

Markus dolazi iz siromašne porodice, pošto je za vreme školovanja morao da se oslanja na besplatne obroke u svojoj školi u Mančesteru. Za vreme svog boravka u Junajtedu, već je pokrenuo i brojne humanitarne akcije za pomoć najugroženijima.

(Telegraf.rs)

Video: Akcija Zvezdine dece zasenila fudbalsku scenu: Magičan prijem i gol o kojem će se pričati

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mikiii

    16. april 2023 | 11:00

    Hahahahahaha, iznajmio CEO AVION, pa da, to jer je bas zaljubljen, inace da nije toliko zaljubljen iznajmio bi samo krilo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA