Napoli ni drugi meč zaredom ne zna za pobedu: Veroni važan bod u borbi za opstanak

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

I dalje ne znaju za pobedu Napolitanci

Fudbaleri Napolija i Verone remizirali su rezultatom 0:0, u okviru 30. kola italijanske Serije A.

Neće ovaj remi previše uticati na borbu za titulu, bar ne ako se Napolitanci vrate na pobednički kolosek u narednom kolu. Ovo je ujedno i drugi uzastopni meč bez trijumfa Napolija, s obzirom na to da su u Ligi šampiona poraženi od Milana sa 1:0.

Ipak, uz to treba napomenuti i da je u poslednjih pet mečeva Napoli upisao samo dve pobede, uz dva poraza i remi. Ono što može da raduje navijače aktuelnog lidera italijanskog šampionata jeste povratak "udarne igle" tima, Viktora Osimena, koji se oporavio od povrede i ušao u igru u 73. minutu umesto Raspadorija.

Kada je reč o samoj utakmici, Napoli je tokom većeg dela meča kontrolisao dešavanja na terenu kroz posed, ali ništa ozbiljnije osim toga nije viđeno. Kada je reč o Veroni, gosti su ovim remijem došli do vrednog boda u borbi za opstanak i trenutno se nalaze na 18. mestu sa 23 boda, tri manje od Specije, koja je prva iznad crte.

(Telegraf.rs)

Video: Spektakl: Napolitanci upalili San Paolo u čast Dijega Maradone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA