Radulovićeva majstorija za beg sa dna: Zvezdin junoša "ubio pauka", za surdulički san o opstanku

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Neverovatno važna pobeda Đorđevićevog tima

Živ je Radnik, surduiličko srce i dalje tuče zahvaljjući velemajstorstvu Andrije Radulovića (20) čiji je gol u 9. minutu meča sa Napretkom napravio svu razliku dva tima na kraju - 1:0.

Koliko su samo ovo bila važna tri boda za tim Slavoljuba Đorđevića na "Bombonjeri", toliko bitna da se na kraju mogu isposatviti kao presudna u konačnom zbiru kada se podvuče crta. Surduličani su pobegli sa dna tabele, na začelju je sada Lalatovićeva Mladost, a ispred Radnika, ne tako daleko, su Mladost Lučani (isti broj bodova) i subotički Spartak sa dva boda više.

Ekipa koja je gotovo čitavu sezonu provela na poslednjem mestu tabele ili, ređe, na pretposlednjem, koja je promenila četiri trenera, sada je u najboljoj poziciji da se spasi najgoreg scenarija do kraja.

No, najteža borba tek predstoji, sledi plej-aut i direktni sudari za opstanak u eliti i naredne sezone.

A sad pogledajte majstoriju Radulovića koji će sasvim sigurno biti u konkurenciju za najbolju u ovom kolu, već možemo reći da je najefektniji potez, i još je jedna demonstracija suvog kvaliteta igrača Zvezde koji sjajno odrađuje pozajmicu u Surdulici.

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA