Čiča s motkom čuva stražu iza žbunja dok izbačeni Grobari prolaze: Najluđa scena sa Banovog brda

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Zanimljiva situacija na stadionu Čukaričkog posle nemilih scena na tribinama

Meč Čukaričkog i Partizana doneo je nemile scene na tribinama, gde su Grobari prekinuli meč, a potom ušli u sukob sa Žandarmerijom, koja ih je pretukla, pojedine pohapsila, a ostale izbacila sa tribina.

Nakon što su Grobar isterani sa tribina, mnogi su i dalje ostali ispred stadiona, a to je uticalo i na odluku da se meč i definitivno prekine, jer nisu postojali svi bezbednosni uslovi da se utakmica nastavi.

Nakon što je policija isterala i drugi deo tribine, sa umerenijim pristalicama Partizana, zabeležili smo i interesantnu scenu iza gola Čukaričkog.

U pitanju je deo stadiona koji nema tribine, a gde se nalazi i žbunje. Tu je bio samo jedan stariji gospodin koji je u rukama imao dugu motku.

Reklo bi se da je u pitanju radnik koji vraća lopte koje odu iza gola i verovatno mu motka i služi kao pomagalo da izvadi lopte iz žbunja.

Sada je u nekoliko navrata prišao samom kraju, kod žbunja, odakle je mogao da vidi navijače Partizana koji su prolazili pored njega.

(Telegraf.rs)

Video: Golman Partizana hteo da smiri navijače, oterali su ga odmah

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    12. april 2023 | 16:38

    UDRIIIIIII CICAAAAAA 😂🤣😂🤣

  • 0008034

    12. april 2023 | 14:33

    Kakve veze ima bezbednost utakmice sa time što je grupa grobara ostala ispred stadiona? Smejurija.

  • Dragan

    12. april 2023 | 18:55

    Nije to neko ko vadi lopte iz žbunja nego radnik obezbeđenja Sekuritas-a.. Vidi se lepo žuti marker sa logom firme.. Normalno da se za svaki slučaj obezbedio motkom ako bude napadnut od nekih navijača..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA