Haos na meču Čuka - Partizan utiče i na večiti derbi: Evo kad i gde će se igrati ako bude 3:0 ili 0:3

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Dosta toga zavisi hoće li se meč odigrati u sredu popodne i ako neće - šta će biti odluka?!

Pomerena utakmica Čukaričkog i Partizana definitivno je trebala da bude duel za treće mesto Superlige Srbije - nakon što je TSC u utorak popodne pobedio Voždovac (3:1) i "usidrio" se na drugoj poziciji!

Čuka je pred poslednje kolo imala dva boda više od crno-belih i eventualan remi im je bio dovoljan da tu i ostanu, ali su u međuvremenu poručili da neće izaći na teren i nastaviti utakmicu od 25. minuta - što su objasnili kroz saopštenje!

To i te kako "remeti planove" Superlige kada je u pitanju raspored pred plej-of, odnosno i dalje nije poznato kakav će epilog poemenuta utakmica dobiti. Dosta toga, da ne kažemo sve, zavisi od teksta koji je delegat Vladan Dinić napisao i predao posle utakmice po službenoj dužnosti.

Elem, ako stavi Superlige bude da meč mora da se odigra, a da Čukarički ne izađe na teren, Partizan će pobediti službenim rezultatom 3:0 i otići će na treće mesto. Uz to, Brđanima verovatno preti i dodatno oduzimanje bodova.

Taj potencijalni službeni rezultat mogao bi da kreira tačan datum večitog derbija u plej-ofu i domaćina u istom. Ako Partizan dobije tri boda za "zelenim stolom", biće treći na tabeli i gostovaće Zvezdi u 3. kolu plej-ofa koje bi trebalo da se igra 30. aprila.

Ukoliko se meč kojim slučajem odigra, a Partizan ne pobedi, ili pak Čuka za "zelenim stolom" dobije 3:0 - večiti derbi će se igrati u Humskoj verovatno 26. aprila!

(Telegraf.rs)

Video: Rasprava igrača sa sudijama nakon čega su fudbaleri napustili teren

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crni

    12. april 2023 | 13:29

    3:0 sluzbeni u korist Partizana? O cemu pricate Vi? Pa ko juce nije hteo da igra, a ko je hteo? Ciji su navijaci pravili nerede? Ako nekome treba da ide 3:0 sluzbeno to je Cukaricki jer juce su oni hteli da igraju , a Partizan ne.

  • nibrS

    12. april 2023 | 13:34

    Kakav derbi kada se igra da sedmoplasiranim timom?

  • YYY

    12. april 2023 | 14:49

    Koji derbi? Sa TSCom? On je sada prvo kolo doigravanja kada igraju prvoplasirani i drugoplasirani. Šta nije jasno?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA