Čukarički ne želi da igra protiv Partizana u sredu? Brđani ljuti zbog prekida utakmice

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 47

Stigla je i reakcija domaćina posle nereda na stadionu

Nezadovoljni i besni bili su u Čukaričkom na odluku sudije Milana Mitića da prekine meč sa Partizanom sredinom drugog poluvremena derbija 30. kola.

Toliko da čak razmisljaju da u sredu, za kada je susret pomeren, uopšte i izađu na teren i igraju, jer smatraju da je ovo “represija velikog kluba nad malim klubom i da su ovim potezom crno-beli pokazali svu svoju moć.”

S razlogom su na Brdu ljuti što meč nije nastavljen, pošto je sudija prethodno ispraznio istočnu tribinu i na taj način su se stekli uslovi za nastavak.

Čuka je htela da igra, Partizan - nije, nikakvog zajedničkog dogovora o prekidu nije bilo, te su crno-beli posle nekoliko minuta dijaloga sa sudijama i čelnim ljudima lige odlučili da se pokupe i odu u svlačionicu. U tom trenutku je i sudijska trojka krenula za njima, ostavljajući u čudu domaće igrače i upravu Čuke koja nije mogla da veruje šta se dešava.

Nije ni selektor Dragan Stojković Piksi koji je došao na derbi kola da bi video nekolicinu igrača Partizana koji zbog navijača nisu hteli da nastave meč. Razočaran je otišao sa Banovog brda.

(Telegraf.rs)

Video: Tuča policije i Grobara na Banovom brdu: Opšti haos na meču

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    11. april 2023 | 21:38

    Po svim plavilnicima i zakonima UEFE I FSS utakmica mora da bude registrovana službenim rezultatom 3-0 u korist Čukaričkog jer su igrači Partizana odbili da se nastave meč iako su ispražnjene tribine i stvoreni uslovi za nastavak, a pritom su nerede i prekid izazvali navijači Partizana. Kad je utakmica izmedju Italije i Srbije prekinuta zbog nereda koji su izazvali navijači Srbije regostrovana je službenim rezultatom, plus oduzimanjem 3 boda Srbiji i novčana kazna. Ako se to ne uradi i u ovom slučaju onda svi klubovi u Srbiji moraju da bojkotuju FSS i Superligu.

  • Tola lopov

    11. april 2023 | 21:04

    REGISTROVATI SLUŽBENO 3:0 ZA ČUKU! SUDIJAMA DOŽIVOTNO ZABRANITI DA SUDE JER SU SVESNO POGAZILI PRAVILA,A PARTIZANE KAZNITI ODUZIMANJEM BODOVA I PRESELJENJEM U NIŽI RANG. NOVA UPRAVA FSS, TO PROSTO MORA DA URADI!!!

  • Bata

    11. april 2023 | 21:05

    I ne treba d igraju! Da vidimo šta će onda "stručnjaci" iz superlige i FSS da urade? Da neće možda kazniti Čukarički? Hajde da vidimo i tu sramotu!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA