Šta se dešava sa Salahom? Pogledajte kako se obrukao s penala, a reakcija Klopa je tek hit

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Egipćanin ne liči na sebe ove sezone

Šta se dešava sa Mohamedom Salahom ove sezone? Ovo je pitanje koje iz utakmice u utakmicu postavljaju navijači Liverpula, koji su u očaju zbog loše sezone svog kluba, koji će najverovatnije ostati bez Evrope sledeće sezone.

Salah deluje kao fudbaler kome je neko preko noći ukrao talenat. Od igrača koji je bio mašina za golove i koji je rešetao protivničke golmane, postao je igrač koji se sve češće izblamira nekim promašajima.

Takvih je bilo i na derbiju sa Arsenalom, gde je promašio jedan čist zicer, ali i penal.

Gubio je Liverpul sa 2:0, a onda je golom Salaha smanjio rezultat pred kraj prvog poluvremena. A onda je na startu drugog Salah imao idealnu šansu da postigne gol, jer je Liverpulu dosuđen penal.

Ali, Salah se ponovo obrukao, šutirao je pored gola i oduševio navijače Arsenala iza gola.

Interesantno je i kako je Klop ispratio reakciju. On se okrenuo da ne gleda penal, a na osnovu huka je pomislio da je Salah pogodio. Ispostavilo se da je to bio huk navijača Arsenala, koji je zbunio Klopa, koji se potom okrenuo i u neverici širio ruke ne shvatajući kako je Salah promašio čitav gol.

Na kraju, Liverpul je uspeo preko Firmina da izjednači, tako da se trka za titulu dodatno komplikuje u završnici, jer sada Arsenal ima šest bodova više, ali i meč više od Sitija.

(Telegraf.rs)

Video: Piksi o Bajčetiću: "On nije spreman da igra ni za Srbiju ni za Španiju"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA