Trener Radničkog pred gostovanje na Marakani: "Da Zvezdu učinimo nervoznom"

 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Duel ova dva tima na programu je u ponedeljak

Trener kragujevačkog Radničkog Dejan Joksimović ističe da njegova ekipa ne dolazi u ponedeljak u Beograd, na megdan Crvenoj zvezdi, sa belom zastavom.

Radnički je ovu sezonu odigrao odlično i od ekipe koja je samo htela da ostane u ligi došli su u situacijud a su kolo pre kraja Superlige obezbedili plej-of.

- Neki naš primarni cilj na samom početku sezone bio je opstanak u ligi. Međutim, kako je sezona odmicala i kako smo beležili sve bolje i bolje rezultate, ukazala nam se prilika da se domognemo plej-ofa. Mislim da je ovo veliki uspeh jer ne samo da smo plasmanom u plej-of obezbedili opstanak u ligi, već smo dobili i priliku da odigramo još sedam kvalitetnih utakmica protiv najboljih ekipa u prvenstvu - rekao je Joksimović za zvaničan sajt kluba i dodao:

- Crvena zvezda je u ovom trenutku najkvalitetnija ekipa u Srbiji, što uostalom pokazuje i njen plasman na tabeli. Bez obzira na to, mi na ovo gostovanje ne idemo sa „belom zastavom“. Očekujem da, baš kao i u svakoj prethodnoj utakmici, pružimo svoj maksimum na terenu i da ekipu Crvene zvezde učinimo „nervoznom“, odnosno da je dovedemo u poziciju da strepi za konačan ishod, kako što je to bio slučaj u prethodnoj utakmici na „Čika Dači“. Naravno, tu je i faktor protivnika, na koji ne možemo puno da utičemo, ali svakako očekujem da pružimo dobar otpor.

Milutin Vidosavljević Foto: MN Press

Svoja očekivanja dao je i Milutin Vidosavljević kog je trener Zvezde Miloš Milojević označio kao najveću opasnost za njegov tim.

- Prava je šteta što neće biti publike, što donekle ubija draž same utakmice, koja doduše nema veći takmičarski značaj za obe ekipe. Mi svakako dolazimo sa namerom da se nadigravamo sa trenutno najboljom ekipom u prvenstvu i da učinimo sve što je u našoj moći da dođemo do povoljnog rezultata, što bi svakako obradovalo naše verne navijače.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA