Obračun igrača Reala i Viljareala na parkingu: Valverde pesnicom odgovorio na grozne uvrede Baene

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Navodno, Baena je izrekao grozne uvrede na račun tek rođenog sina Urugvajca čija je supruga imala kritičnu trudnoću

Meč između Real Madrida i Viljareala završen pobedom gostiju 3:2 dan kasnije je u drugom planu zbog sukoba igrača dva kluba koji se desio na parkingu stadiona "Santijago Bernabeu". Španski mediji javljaju da je fudbaler Reala Federiko Valverde tamo sačekao Aleksa Baenu iz Viljareala i pesnicom ga udario u lice.

Vest je prvi objavio portal "Elchiringuito", da bi potom i najuticajniji dnevnik "Marca" potvrdio da je zaista došlo do nemilih scena između dvojice fudbalera.

Razlog napada leži u istoriji koju imaju ova dvojica, a datira još od pre par meseci i Kup meča dva tima, kada je, navodno, Baena izrekao grozne stvari na račun Urugvajca i njegove porodice.

- Plači jer ti se sin neće roditi - bila je navodno uvreda koju je igrač Viljareala rekao Valverdeu aludirajući na njegovog tada još nerođenog sina usled problematične trudnoće koju je imala njegova supruga. Srećom, Valverde junior je rođen živ i zdrav.

Prema navodima madridskog lista, iz izvora bliskog svlačionici Reala, Baena je nešto slično u vezi sa sinom rekao Valverdeu i tokom jučerašnje utakmice i zbog toga ga je Urugvajac fizički napao posle meča. Inače, već u startu utakmice bila je primetna pojačana agresija Urugvajca na omraženom rivalu i već tada je bilo jasno da sve može eskalirati.

Valverde je posle utakmice čekao Baenu na parkingu i čim ga je ugledao nije mnogo oklevao.

- Fede nikada nije imao problem sa bilo kim i to što se desilo samo znači da je bio ozbiljno isprovociran - rečeno je madridskom mediju iz izvora bliskog Urugvajcu.

U isto vreme španski mediji samo nagađaju da bi igrač Viljareala mogao da se obrati policiji i da prijavi Valverdea za fizički napad.

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA