Akcija navijača Borca iz Čačka: Pušteni crveni i beli baloni u znak sećanja na prerano preminulog fudbalera

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Na tribinama je bio istaknut transparent "Stefan još živi"

Utakmica na stadionu kraj Morave u Čačku između FK Borac 1926 i Krušika iz Valjeva danas se igrala u čast prerano preminulog mladog fubalera Stefana Lazića koji je ponikao upravo u ovom čačanskom klubu.

Fudbaleri Borca 1926 su na teren izašli u majicama sa likom Stefana Lazića, a grupa navijača pre početka meča pustila je crvene i bele balone u nebo u znak sećanja na Stefana.

Domaćini su danas imali poseban motiv i pobedili su protivnika rezultatom 2:1 u korist Čačana, potvrđeno je za agenciju RINA.

Stefan Lazić (20), pionir FK Borac iz Čačka preminuo je nakon višegodišnje borbe sa malignim mezenhimalnim tumorom na potkolenici.

Posle niza analiza i uzaludnih nada situacija se dodatno iskomplikovala nakon preloma potkolenice na treningu FK Crvena zvezda gde je bio na probi 2017. godine.

U akciju prikupljanja novca za njegovo lečenje tada su se uključili mnogi, na čemu su i sam Stefan i njegova porodica izrazili veliku zahvalnost svima koji su na neki način pomogli.

(Telegraf.rs / RINA)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA