Novi žestok šamar Interu: Neroazuri zaboravili da igraju fudbal, Salernitana im golom u 90. minutu uzela bod

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Mogli su fudbaleri sa "Đuzepe Meace" da daju i tri-četiri gola, a umesto toga će kući samo sa remijem

Užasu Intera nigde kraja. Fudbaleri sa "Đuzepe Meace" kao da su zaboravili da igraju fudbal, pošto su poslednju pobedu upisali još davnog 5. marta protiv Lećea na domaćem terenu. Danas ih je šokirala Salernitana pogotkom u 90. minutu, kojem im je iz džepa otela dva boda - 1:1 (0:1).

Mogao je Inter na ovom meču da da tri-četiri gola, bukvalno je nemilice rešetao golmana Salernitane, koji je čvrsto stajao posle rano primljenog gola u 6. minutu koji je za goste postigao Robin Gosens na dodavanje Romelua Lukakua, pa se može reći da je i sam jedan od junaka ovog remija domaćeg tima.

Znala je Salernitana šta želi, borila se, i na kraju je za to zasluženo nagrađena. Antonio Kandreva bio je apsolutni heroj, pošto je u 90. minutu postigao gol koji je odvojio Salernitanu na deset poena od opasne zone. Bio je to spektakularan gol, a delovalo je da je fudbaler domaćeg tima samo želeo da centrira.

Sa druge strane, Inter sada ima velikih problema i moraće da strepi čak i za poziciju u Ligi šampiona. Neroazuri su sada na četvrtom mestu sa samo bodom više od Rome i tri više od Atalante, ali imaju i meč više, pa bi mogli da padnu na šestu poziciju.

Ovo je bila šesta utakmica Intera u svim takmičenjima u nizu na kojoj nisu upisali pobedu.

(Telegraf.rs)

Video: Ratkov doveo TSC u vođstvo u derbiju protiv Vojvodine: Fenomenalan centaršut Ivana Ilića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA