Ekspresna reakcija protiv huligana koji je rasekao glavu Tadićevom saigraču: Zabrana i suđenje!

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Tako i nikako drugačije protiv ovakvih individua

Navijač Fejenorda koji je nedavno na meču protiv Ajaksa pogodio u glavu igrača gostiju Dejvija Kalsena, identifikovan je, uhapšen i izrečena mu je zabrana ulaska na sve stadione u državi. U međuvremenu, protiv njega je podneta krivična prijava za napad i nanošenje povreda te će svoj postupak morati da objašnjava i na sudu.

Fejenord i Ajaks su u sredu odigrlai buran meč u Roterdamu koji je završen pobedom gostiju 2:1, a pomenuti incident dogodio se tokom gužve u kojoj su se prvo sukobili Dušan Tadić i kapiten domaćih, Turčin Orkan Kokču.

U gužvi koja se oko njih dvojice stvorila bio je i Klasen kojeg je tvrdi predmet, deluje kao da je to bio upaljač, pogodio u glavu i raskrvario ga. Sudija je tada i prekoinuo meč. Klasen je pokušao da nastavi meč, ali to nije mogao zbog rasekotine.

Policija je ekspresno uspela da identifikuje huligana koji je pogodio Klasena i privede ga. Reč je o 32-godišnjem muškarcu.

Njemu je već izrečena mera zabrane ulaska na stadione u Holandiji, na one na kojima se igraju profesionalni mečevi, a kazna će mu biti na snazi dva sata pre i dva sata posle završetka utakmica. Osumnjičeni navijač će se čekati suđenje na slobodi.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte reakcije navijača Partizana i Fejenorda posle golova u Humskoj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA