"Ima li šta bitnije subotom?": Zvezda i poznati glumac novim spotom pozvali navijače na meč protiv Mladosti

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Crveno-beli ubedljivo drže prvu poziciju na tabeli sa 73 osvojena boda, i 18 više od prvog pratioca, ekipe TSC-a koja ima 55 bodova

Završena je i reprezentativna pauza, što znači da će ljubitelji fudbala u Srbiji predstojećeg vikenda ponovo moći da uživaju u fudbalskim čarolijama svojim omiljenih klubova., a u meču 28. kola Superlige Srbije, Crvena zvezda će na stadionu "Rajko Mitić", u subotu 1. aprila od 18 časova dočekati ekipu Mladosti GAT.

Crveno-beli ubedljivo drže prvu poziciju na tabeli sa 73 osvojena boda, i 18 više od prvog pratioca, ekipe TSC-a koja ima 55 bodova. Bod manje ima trećeplasirani Partizan, dok Čukarički na četvrtom mestu ima 53 boda, dok je na petom mestu Vojvodina sa 47 osvojenih bodova u dosadašnjem delu sezone.

Izabranici Miloša Milojevića saznali su i protivnika u četvrtfinalu Kupa Srbije, a reč je o ekipi Napretka iz Kruševca. Ipak, kako je istakao i sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela, crveno-beli su fokusirani isključiov na predstojeći susret protiv Mladosti GAT, a tim povodom, klub iz Ljutice Bogdana je novim spotom pozvao navijače da u subotu napune tribine Marakane.

Ovoga puta, slogan je "Ima li šta bitnije subotom?", a ceo spot možete pogledati u nastavku.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA