Borjan predvodio Kanadu do nove pobede, ali nije uspeo da sačuva mrežu posle nezgodnog kornera

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Honduras je iz jedinog šuta u okvir došao do pogotka

Nije imao previše posla golman Zvezde, Milan Borjan u noći između utorka i srede. Reprezentacija Kanade je ubedljivo savladala selekciju Hondurasa sa 4:1, u okviru četvrtog kola KONKAKAF Lige nacija, ali čuvar mreže crveno-belih ipak nije uspeo da sačuva svoju mrežu.

Već nakon prvih 45 minuta bilo je jasno da će pobedu upisati domaća selekcija, koja je na pauzi imala dva gola prednosti pogocima Kajla Larina, koji je mogao i do het-trika za 45 minuta, ali je u finišu prvog poluvremena promašio jedanaesterac.

U drugom su pogađali i Džonatan Dejvid i Džonatan Osorio, dok je Honduras, praktično iz jedinog šuta u okvir Borjanovog gola došao do počasnog pogotka. Ruku na srce, nije mogao ništa Zvezdin golman, s obzirom na to da je Horhe Benguče glavom "smestio" loptu u "malu mrežu".

Kanada se nalazi na prvom mestu u grupi sa devet osvojenih bodova posle četiri odigrana meča, dok je Honduras drugi sa šest.

(Telegraf.rs)

Video: Igrač Bostona video Sombor shuffle na delu: Jokić ga zaludeo, pa dao koš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA