≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Na pravom smo putu, zasluženo smo otišli na Evropsko prvenstvo": Selektor Luković oduševljen uspehom kadeta

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srbija je uspela da se domogne Evropskog prvenstva

  • 0
Aleksandar Luković Foto: Fudbalski savez Srbije

Fudbalska repreznetacija Srbije do 17 godina uspela je da napravi ogroman uspeh i da se pobedom protiv Izraela (3:0) plasira na Evropsko prvenstvo.

Orlići su imali dosta problema u samim kvalifikacijama, pošto su pretrpeli poraz od Belorusije u prvom meču, ali je potom ubedljivo slavila protiv Bosne i Hercegovine (5:0), a potom i u ovom duelu sa Izraelom (3:0).  Sve su rešili našu kadeti u prvih 45 minuta protiv Izraela, prvi pogodak je postigao Andrija Maksimović u 20. minutu, potom Mihajlo Cvetković pet minuta kasnije, da bih konačnih 3:0 postavio Veljko Vukojević. Posle meča je prezadovoljan bio i selektor Aleksandar Luković.

- Fenomenalan osećaj, s obzirom na to da je ovo i moj prvi posao, jako sam zadovoljan, mislim da smo zaslužili da se nađemo na Evropskom prvenstvu. Prva utakmica je bila malo šokantna za nas, pokazali smo da vredimo kao tim, mislim da smo zasluženo otišli na Evropsko prvenstvo. Sada se polako pripremamo, ovo je arhivirano, pripremamo se za ono što nas čeka, to je žreb, a čekamo i protivnike.

Istakao je selektor Luković i da uprkos porazu od Belorusije nije klonula.

- Momci su pokazali koliko smo dugo zajedno da smo znali da i pored negativnog rezultata da pobedimo, nijednog trenutka nisam sumnjao, ovo je dobar put kojim imamo. Ovo je lepa prilika za ovu generaciju da i na EP pokaže svoj kvalitet.

Za kraj, Luković je istakao i da su momci na pravom putu.

- Tako je, ja sam oprezan, opet moramo naći meru i kad nije dobro i kad je dobro. Ovi momci su na pravom putu, verujem u to.

Video: Aleksandar Luković sa Zvezdinim klincima ispred hotela u kojem je izbio požar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA