≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svi pričaju o dva gola Vlahovića, ali da li je ovo potez koji je Srbiji doneo pobedu nad Crnom Gorom?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sjajna intervencija Vanje MIlinković-Savića koja ne sme da prođe neopaženo

  • 26
Vlahović, Vanja Milinković Savić Foto: MN Press/Marko Metlaš, Nikola Anđić, Printskrin: Youtube/Arena Sport

Jeste Dušan Vlahović postigao dva gola i heroj je pobede reprezentacije Srbije u Crnoj Gori, ali pitanje je da li bismo o njoj uopšte i govorili da na golu orlova nije bio fantastični Vanja Milinković - Savić!

Da, upravo je njegov potez u 57. minutu otvorio vrata trijumfa Srbije u Podgorici jer, da nije bilo te njegove odbrane, pitanje je da li bi Orlovi na kraju izvukli i remi.

Pre svega zbog činjenice da su detalji odlučivali duel sa Crnogorcima, kao i da Srbija nije imala baš neku igru kojim može da se pohvali. Kada na to dodamo da je domaćin jako opasan iz kontranapada, jasno je zašto je Vanjina odbrana bila ključna.

Elem, igrao se 57. minut kada je Stevan Jovetić povukao kontranapad. Bila je to situacija dva na jedan, ispred sebe je imao samo Gudelja, a na drugoj strani saigrača Krstovića.

Nije mu dodao desno, potom je ovog stigao i Pavlović, a kapiten Sokolova se odlučio za udarac i gađao je u donji desni ugao. Mnogi su videli loptu u golu, ne i golman Srbije koji je vrhovima prstiju izbacio u korner. Na kraju je dobio i čestitku od brata Sergeja.

- Video sam usporeni snimak, nije mu bilo lako. Svaka mu čast, sjajna odbrana na 0:0. Važno je da je odbranio i pomogao nam, digao nam motivaciju da probamo da damo gol.

Video: Navijači Crne Gore ipak odgovorili na poziv Srba i dozivali se Kosovo - Srbija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ratar

    28. mart 2023 | 10:00

    Kako je moguce da zvezda posle svih godina dominacije i igranja u ligi sampiona nije izbacila igraca kao sto su vlahovic, mitrovic, milenkovic, pavlovic, lukic ili zivkovic koji su nosioci ove reprezentacije godinama. Kako to da partizan ima potpunu dominaciju sa svojim igracima u drzavnom timu

  • Sasa

    28. mart 2023 | 09:43

    Mitrovic gospodin da nije njega bilo zaboravili bi da imamo reprezentaciju. Nije u formi ali dobro krenuce ako BOG da.

  • Sasa

    28. mart 2023 | 09:46

    Slabo igramo tj tanko tanko ali bitno je pobjedjivat doci ce sve na svoje. Svaka cast golmanu spasio nas je ali to je ekipa respekt sve su ovo dobri igraci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA