Hrvati hrle da gledaju reprezentaciju: Rasprodate karte za Vels, cene ulaznica "na crno" idu i do 150 evra

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 12

Modrić i družina nemaju problem sa podrškom

Sve ulaznice za utakmicu reprezentacija Hrvatske i Velsa na Poljudu su odavno rasprodane, prenose mediji u komšiluku, ali i otkrivaju da još postoje šanse da zainteresovani dođu do ulanica, ali preko "crnog tržišta".

Za ovaj duel vlada veliko interesovanje i zbog činjenica da je ovo prvi duel selekcije "Kockastih" posle osvajanja bronzane medalje na Mundijalu u Kataru.

- U jednom domaćem online oglasniku pojavili su se oglasi u kojima se prodaju ulaznice za prvi susret reprezentacije Hrvatske nakon osvojene bronze u Kataru, ujedno i premijerni u kvalifikacijama za Euro, ali po cijenama koje su baš otišle u nebo - piše Slobodna Dalmacija.

Šverceri su, navode dalje Hrvatsi, ovaj put baš preterali, jer se ulaznice prodaju čak i po ceni od 150 evra za kartu za istočnu tribinu.

- To je sedam i po ili čak i deset puta veći iznos od nabavne cene ulaznica. Naime u redovnoj prodaji koja se odvijala isključivo online, ulaznice su se prodavale po cenama od 12 eura za severnu tribinu, 15 ili 20 (sredina tribine) eura za istočnu te 25 ili 30 eura za zapadnu tribinu.

Hrvati trenutno nemaju mnogo opcija za nastup reprezentacije zbog malog broja stadiona koji zadovoljavaju standarde UEFA. Dinamov Maksimir je odavno u kritičnom stanju, Poljud je doteran i u psoeldnje vreme je domaćin nacionalnom timu. Uskoro će selekcija početi da nastupa i u Osijeku gde se privode kraju radovi na stadionu u tom gradu.

Pogledajte jednu od lepših scena sa Poljuda sa jedne od prethodnih mečeva Hrvata, protiv Rusa za odlazak na Mundijal, kada je gotovo čitav stadion pevao uz hit Olivera Dragojevića.

(Telegraf.rs)

Video: Željko Obradović pred meč protiv Virtusa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Colak Luka

    24. mart 2023 | 19:01

    Hrvati jednostavno fanatici Napunili bi puno veci stadion Sretno Vatreni

  • Reprezentacija

    24. mart 2023 | 18:56

    Možda je to zato što njihova reprezentacija ima uspeha dok naša zrela za kup sa zemljama mikronezije i to ako naše reprezentativce njihove starlete ne posvađaju

  • fifa

    24. mart 2023 | 18:52

    realno pokazali zasto vrede 150€ a naši realno 150 Dinara

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA