Dmitrović obavestio Piksija: Golman Sevilje neće igrati za Srbiju

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Obrazloženje od trenera Orlova glasi da je Dmitrović naveo da želi da se posveti obavezama u klubu

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi obavestio je javnost da golman Sevilje Marko Dmitrović neće biti sastavi deo reprezentacije.

Obrazloženje od trenera Orlova glasi da je Dmitrović naveo da želi da se posveti obavezama u klubu i da ima mladih čuvara mreže koji bi mogli da ga odmene na sastavu.

- Što se tiče Dmitrovića, ona nas je obavestio da neće igrati za reprezentaciju, da želi da se posveti klupskim obavezama. To je njegova odluka, pretpostavljam da se bori za mesto da bude broj 1 na golu Sevilje i smatra da imamo dosta mladih golmana kojima treba pružiti šansu, nema nikakvih priča da se nešto pravi što nema veze sa istinom. Hvala mu za ove godine zajedničkog rada i nastavljamo dalje - kazao je Stojković pred okupljanje reprezentacije za kvalifikacije za šampionat Evrope.

Srbija će na startu kvalifikacija igrati na Marakani u petak od 20.45 protiv Litvanije, a tri dana kasnije, u ponedeljak 27. marta od 20.45 u Podgorici gostuje Crnoj Gori na stadionu "Pod Goricom".

Video: Bivši igrač Partizana zakucao loptu pod prečku i šokirao Zvezdu u finišu: Crveno-beli bez pobede

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srba

    20. mart 2023 | 13:03

    Još 1 laž iz saveza. Nisam nesto preterano nikad gotivio ovog momka znao je da bude kiks golman u svakom klubu ali nije ni loš inače ne bi bio u ligi petice, no dečko je saznao da je naknadno pozvan kad Kovačević nije mogao da dobije papire iz Bih, a Piksi će ga forsirati

  • Colak Luka

    20. mart 2023 | 13:52

    Bravo Zasto se sramotiti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA