Majstorija Lazara Samardžića: Pogledajte šta je novi reprezentativac Srbije uradio odbrani Milana

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Piše novi Orao svoju asistenciju protiv Milana

Svoj prvi meč nakon što se našao na spisku reprezentacije Srbije, vezista Udinezea Lazar Samardžić je počeo na sjajan način i potvrdio da će biti veliko pojačanje za Dragana Stojkovića Piksija!

Crno-beli su u subotu veče u Udinama dočekali Milan i poveli su već na startu utakmice, najviše zahvaljujući Samardžiću.

Igrao se 9. minut kada je Srbin presekao jednu loptu igrača Milana na centru, usledio je slalom koji ga je doveo u kazneni prostor, a zatim i asistencija za strelca Roberta Pereiru čije ime se na semaforu zvanično našlo u 10. minutu.

Bila je ovo treća asistencija srpskog veziste ove sezone u Seriji A, a uz to je postigao i četiri gola. Ujedno, ovo mu je prvi start posle četiri utakmice u kojima je ulazio sa klupe.

Samardžić je rođen 24. februara 2002. godine u Berlinu. Bio je deo svih mlađih kategorija nacionalnog tima Nemačke. Pre Udineza igrao je u seniorskim timovima Herte i Lajpciga.

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA